HÜLYA DURU - OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

20.11.1978 yılında Denizli´de doğdu. İlköğrenimi ve ortaöğrenimini Denizli´de tamamladı. 1996 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğini kazandı ve bu öğrenimimi 2001 yılında tamamladı. 2001 yılında Diyarbakır´a okul öncesi öğretmeni olarak atandı. Burada iki yıl görev yaptıktan sonra Yalova´ya atandı. 5 yıl Yalova´da, 2,5 yıl Aydın Çine´de, 6 ay Germencik´te çalıştı. 2014 yılında da Aydın Efeler İstiklal Anaokulu´nda göreve başladı. Evli ve1 çocuk annesidir.

Toplam kalite yönetimi formatör öğretmen yetiştirme semineri, Okul sağlığı semineri, Okullarda ilk yardım ilk müdahale semineri, Topyekun Savunma Sivil Hizmetleri Eğitim Semineri, Demokrasi eğitimi ve demokratik okul kültürü semineri, Temel eğitim öğretmenlerinin mesleki gelişim eğitim semineri, Okul öncesi eğitim programının tanıtım semineri, Etkileşimli tahta kullanım semineri, Fatih Projesi Bilişim teknolojilerinin ve internetin bilinçli güvenli kullanımı semineri, Satranç kursu,Öfke yönetimi kursu,Bilgisayar MS Office Temel Seviye,Eğitimde Kaynaştırma Semineri,Yaratıcı Drama Kursu,Bilgisayar Kullanım Kursu,Hayat Boyu Öğrenme Erasmus Plus  Projeleri Kapsamında  Çalıştay,Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışması (Organik Pofuduk Boya İl İkinciliği), Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teşekkür Belgesi,Çine Kaymakamlığı Tarafından  Takdir Belgesi aldı.