EZGİ OCAK ULUIŞIK - OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

14.09.1990 yılında Amasya´nın Merzifon ilçesinde doğdu. İlköğrenimi ve ortaöğrenimimi Merzifon´da tamamladı. 2008 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğini kazandı ve bu öğrenimimi 2012 yılında tamamladı. 2012 yılında İzmir´in Urla ilçesi Özbek Köyü ilkokuluna okul öncesi öğretmeni olarak atandı. Burada iki yıl görev yaptıktan sonra Menemen Yahşelli Köyü İlkokulu´na atandı. 2015 yılında da Aydın Efeler İstiklal Anaokulu´nda göreve başladı. Evlidir.

O   Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi Semineri,Yaratıcı Drama Eğitmenliği/Liderliği Programı 1., 2. Ve 3. Aşama,Okul öncesi müzik eğitiminde şarkı öğretimi yöntem ve teknikleri,Çocuk-öğretmen ilişkileri ve geliştirilmesi,Okul öncesi müzik eğitiminde çocuk şarkıları ve şarkı seçimi,Temel drama eğitimi kursu,Okul öncesinde drama,24. Uluslararası Yaratıcı Drama Kongresi “Sanılan değil, anılan öğretmen” eğitimlerini aldı.