EYLEM BEZEN - OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

26.04.1978 yılında Kütahya´nın Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini ve ortaöğrenimini Muğla Datça´da tamamladı. 1997 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğini kazanarak bu öğrenimini 2001 yılında tamamladı. 2001 yılında Artvin´in Arhavi ilçesine okul öncesi öğretmeni olarak atandı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra 3 yıl Uşak Banaz´da, 2 yıl Aydın İncirliva´da çalıştı. 2011´de İstiklal Anaokulu´na atadı. Güneş Sınıfı öğretmenidir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Temel eğitim öğretmenlerinin mesleki gelişim eğitim semineri,Okul Öncesi Eğitim Programının Tanıtım Semineri ,Ekolojik Okur yazarlık semineri,Web tasarımlı içerik geliştirme kursu,Öfke yönetimi kursu,Gıda işletmelerinin özel  hijyen şartları,Gıda güvenilirliği ve insan sağlığının korunması semineri,Word Excel ve internet kullanımı semineri,Tiyatro kursu,İşaret dili  eğitimi kursu gibi eğitimlere katıldı.