NİLÜFER KABALI BULUT - OKUL MÜDÜRÜ

15.04.1983 tarihinde Kocaelinde doğdu.İlköğrenimimi Kocaelinde, ortaöğrenimimi Nazillide tamamladı. 2007 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi,Teftişi,Planlaması ve Ekonomisi Bölümünde Yüksek Lisansını yaptı. 2007 yılında Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokuluna atandı. Burda iki yıl öğretmenlik, dört yıl müdür vekilliği görevini yaptı. 2012 yılı Mart ayında Karacasu Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılı Eylül ayında Aydın/Efeler İstiklal Anokuluna okul müdürü olarak atandı.

Çevreye uyum semineri, Okul sağlığı , Okullarda ilkyardım ilk müdahale eğitimi , Toplam kalite yönetimi, Okul kurum temsilcisi eğitimi , Topyekün savunma sivil hizmetleri eğitimi , Okullarda toplu beslenme , Afet ve acil durum hazırlık uygulamaları , Temel eğitim öğretmenlerinin mesleki gelişim eğitimi , Okul öncesi eğitim programının tanıtımı seminerleri, Temel eğitim , hazırlayıcı eğitim , Temel bilgisayar kullanımı , Web tabanlı içerik geliştirme kurslarına, Çalışanların temel iş sağlığı ve güvenilirliği eğitimlerine ve altıncı davranış bilimleri kongresine makale sunumu yapmak üzere katıldı.